אשמח מאוד אם תתיחס על שאלתי!!!!!!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2010 | 22:26 | מאת: לינוי

שלום רב! שמי לינוי אני בת 19 לפני כארבע חודשים אצבעות הידיים שלי התחילו להכחיל בטמפרטורות סבירות אובחנתי באבחנה מבדלית בתסמונת ריינו לאחר כחודש וחצי אבדתי תחושה ביד ימין למשך ארבע שעות ומשם נבדקתי על ידי ניורולוג ועברתי בדיקות לשלילת מחלות של ריקמות חיבור כמו לופוס טרשת ריקמות ועברתי גם בדיקה נוירולוגית E.M.G בדיקות לדלקת פרקים בלוטת התריס צהבת שקיעת דם צלע עודפת ועוד.... כל הבדיקות חזרו תקינות סבלתי מכאבים נימולים וחולשת שרירים מטורית (כמו קושי בסידור שיער) התנפחות אצבעות הידים והשכמות.... לאחר שלושה שבועות הרגשתי טוב יותר והתסמינים חלפו חשבתי שיכול להיות כי זה היה וירוס שחלף(אני רוצה לציין כי אני אדם בריא בדרך כלל (למרות שיש לי הסטוריה ארוכה מהילדות בהדבקות בשפעת וכאבי גרון) אנני מעשנת אני נמצאת במשקל תקין, ולא הייתי בלחץ נפשי כלשהו) בשבוע האחרון שוב חזר לי החולשה בשרירים בעיקר בזרועות התחושה היא התעייפות מהירה של השרירים והם גם נתפסים מהיר למשל מהחזקת שקית של קילו למשך 5 דקות היד השריר נתפס לי... להיום אצבעות הידים שלי עדיין נפוחות הורידים בידים בלטים גם בלי שום קשר לפעילות גופנית כלומר במצב מנוחה וחוזרים לעצמיםיש לי קישיון בידים... הדבר היחיד שלא נמצא תקין היה C3 שהיה נמוך: נורמה 9-19 התוצאה:4.3 כרגע הפעילות הגופנית שלי מוגבלת אין שום סימנים למשהו מוחשי, אני נמצאת במצב מתסכל כי אין שום תוצאת אבל יש משהו(לפי הרגשתי) אשמח מעוד אם תוחל לעזור לי להמליץ או לתת השערה ממה זה נגרם? בתודה לינוי!

שלום לך לפי תיאורך מבין שעברת בירור מקיף שלא העלה דבר. ממליץ שתעברי בדיקה ע''י רופא כלי דם בנושא הורידים שבולטים ואז יוכל להמליץ על בדיקת הדמייה מתאימה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם