אף אוזן גרון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2010 | 03:29 | מאת: אושרת אטלס

מנהל הפורום, רופאים יקרים. שמי אושרת, 27. צמחונית. לפני שלושה שבועות החלו אצלי כאבים באוזן שמאל האוזן נסתמה והכאבים לא פסקו (דקירות חדות) פניתי לרופא, קיבלתי מוקסיוויט, נטלתי ע"פ ההוראות לא עזר חזרתי לרופא בתום הטיפול והסברתי שהתרופה לא עזרה הוא בדק וזיהה דלקת באוזן ורשם לי זינאט פעמיים ביום במהלך השבוע הזה חל אמנם שיפור אך הכאבים לא נעלמו והחלטתי לחזור לרופא הגעתי אליו והוא אמר שהוא רוצה לשלול כל מיני דברים והכניס לי מין צינור דרך האף כדי לראות את המקום אחרי שבדק אמר שיש עוד נפיחות ומעט דלקתי ושלדעתו זה אלרגיה ורשם לי קלארינז/Clarinase (כדור לאלרגיה)+ תרסיס לאף (נזוקורט אקווה) מכאן (לפני יומיים) חלה הדרדרות האוזן חזרה להיסתם והכאבים החדים חזרו בתוספת דופק באוזן. חום עלה מעט ל 37.5, צמרמורות, גלי חום וקור. מה עליי לעשות? אני לא יודעת האם לסיים את הטיפול או לחזור לרופא או אולי אף אחד מהם? זקוקה לחוות דעת נוספת. ללא היסטוריה של כאבים או דלקות באוזניים. תודה מראש אושרת

ממליץ לפנות לרופא א א ג אחר לחוות דעת נוספת ויש לשקול גם ביצוע CT או MRI.

מנהל פורום ורידים וכלי דם