פנים אדומות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2010 | 13:36 | מאת: מוטי

שלום ד"ר בתקופה האחרונה הפנים שלי נהיות אדומות מידי פעם - לא כל הזמן ואני מרגיש שהפנים אדומות וחמות. אני טיפוס מסמיק אך תופעה זו היא ללא קשר להסמקה. זה התחיל לפני כמה חודשים שהתחלתי לקחת כדור קטן להורדת לחץ דם. אני לא יודע עם זה קשור . רופא המשפחה טוען שאין כשר ושאני צריך לפנות לרופא עור. אודה על תשומה מה יכולה להיות הסיבה לפנים אדומות תודה מוטי

אודם בפנים מתרחש בשל הרחבת כלי דם. איני יודע מה שם התרופה ללחץ דם אותה אתה מקבל אבל רובן גורמות בין השאר גם להרחבת כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם