ורידים בולטים / "עור שקוף" בגיל 29

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2010 | 13:37 | מאת: איילת

אני בת 29, לפני הריונות. כבר הרבה שנים שיש לי "עור שקוף" בירך האחרורית שחושף ורידים רבים. לאחרונה התופעה התפתחה גם בשוק האחורית. כשאני הולכת הרבה אני סובלת מכאבים ברגליים (זה קשור?) בייחוד כשאני על עקבים ולכן אני מרבה ללכת עם נעליים שטוחות. יש לי 3 אחיות גדולות אחרי לידות והמצב אצלן דומה לשלי אך חמור בהרבה. אבי נפטר לפני מס' שנים ממחלת סכרת וכלי דם (האם זה קשור?). האם יש דרך לטפל בבעיה כבר עכשיו או למנוע את החמרתה? אני חוששת בעיקר מהחמרת המצב בזמן הריונות.

ממליץ שרופא המשפחה ישלח אותך לדופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם אכן יש בעיה, תודיעי לי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם