מעין פולסים בדם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/07/2010 | 20:31 | מאת: קרן

מזה כחודשיים אני חשה כמעיין פולס בדם. זה קורה בעיקר ביד שמאל מתחת לשורש כף היד (מתחת לאגודל). וההרגשה היא כאילו הדם עצר באיזשהו מחסום ואז פורץ לפתע. זה מרגיש כמו זרם, קצת מבהיל, כואב ומדגדג כאחד. זה קורה בזמן רגיעה אבל גם בזמן שאני בחדר כושר. (אני בת 36 חצי שנה לאחר לידה קיסרית). האם לפי התיאור תוכל לומר לי מה קורה לי ולמה. תודה רבה, קרן

זה נשמע יותר כמו תגובה של עצב תחושתי ולא בעיה של זרימת דם. ממליץ שתפני לרופא המשפחה שיבדוק אותך ראשונית וימליץ האם יש צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם