קופרוז-נימי דם בולטים בפנים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2010 | 09:11 | מאת: לירון

שלום, קראתי באתר שנימי דם בולטים בפנים באיזור הלחיים שקרובים לאף, נובע מבעיות במעי הגס או בעיה של עצירות (מה שנראה לי שזו הבעיה שלי)ולכן יש לטפל עם משחות וכדורים, הייתי רוצה לקבל מידע מפורט יותר בנושא, איזה משחות? מינון? איזה כדורים? האם כדאי לייזר? האם אחרי לייזר הנימים חוזרים? למי אוכל לפנות בנושא?

טיפול באור מוגבר IPL ולא לייזר יכול לעזור לבעייה של קופרוז בפנים. איני יודע על הקשר לבעיה של עצירות אולם איני שולל. ממליץ שתפני לרופא עור בנושא הקרמים והמשחות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם