נפיחו וכאבים בכך הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/09/2010 | 02:41 | מאת: זהבה

אני בת 55, כבר כמה שנים שסובלת מנפיחות ניכרת מסביב לקרסוליים. התופעה פוגעת באיכות חיי. סובלת כאבים, קשה לי לעמוד על הרגליים וללכת. נבדקתי אצל ממוחה לכף רגל בברזילי,1)צריכה מדרס כבר 10 שנים ולא עוזר דבר.2)עברתי בדיקה דופקלס ורידים בבית החולים באשקלון הכל בסדר.3)האם יתכן שיש קשר בין הרמת שלפוחית השתן?(אני דוחה נתוח) או הכאב נובעים מאוספורוזיס. האם יתכן שמתפתח אצלי רגלי פיל? אודה לך אם תוכל להמליץ לי ומה ניתן לעשות. תודה מקרב לב, זהבה

נפיחות עלולה להיגרם מאגירת נוזלים או מבעיות למפטיות. לפעמים גם מהצטברות שומן. ממליץ שתפני לבדיקת מומחה לכלי דם על מנת שיאבחן את אופי הנפיחות ולפי זה את אופי הבירור

מנהל פורום ורידים וכלי דם