כאבים בידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/09/2010 | 02:36 | מאת: ענת

שלום, אני בהריון שבוע 24. אתמול החלו להופיע לי כאבים ביר ימין, כאב פנימי (מזכיר כמו בדלקת). בשינה כאב דומה החל להופיע בירך ימין בחלק העליון, אבל ייתכן וזה בגלל שאני ישנה רק על הצדדים. האם יתכן וזה קשור להתקרשות דם? אני אמורה לטוס מחרתיים ליום לאילת - האם כדאי לבטל? תודה

כשיש קרישת דם לרוב קיים ביטוי חיצוני בשינויי צבע בעור ולעיתים אזורים נוקשים. אם את מודאגת , ממליץ שתפני לבדיקת רופא משפחה בשלב ראשון. כמובן שאיני יכול להתייחס לשאלתך על ביטול הנסיעה המתוכננת בלי שניבדקת

מנהל פורום ורידים וכלי דם