ורידים בולטים בגב הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/09/2010 | 20:28 | מאת: שני

חיפשתי מידע על ורידים בולטים ברגליים באינטרנט והבנתי שבעיקר מדובר על ורידים בולטים בשוקיים בצורת נימים או דליות גדולות. השאלה שלי היא מה אומרים ורידים בולטים בגב הרגל. האם זו רק בעיה אסתטית או גם בריאותית. אני בן אדם צעיר - עוד מעט בת 23. לא זוכרת ממתי יש לי אותם , אפשר להניח שנתיים ומעלה.

שלום ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת וריד פנימי. אם הבדיקה תקינה, אין כל משמעות רפואית לבלט הורידים בכפות הרגלים. אם לא תקינה, תשובי אלי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם