מחלת כלי דם תורשתית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/09/2010 | 11:55 | מאת: נורית

אבא שלי בן 61 סובל מכאבים חזקים ברגליים. עבר חמישה צינתורים בשל עורקים סתומים. - פתחו לו את העורקים באמצעות בלון וסטנד - דבר שלא עזר. מחלת כלי הדם הזו הינה תורשתית - ולראיה - שני אחיו והוריו נפטרו מבעיות בכלי הדם בטווח גיל זה.(גילאים 62-69) בנוסף - נוטל אינסולין בשל סוכרת.וכדורים נגד לחץ דם גבוה. לדעתנו מדובר בטרשת העורקים. ואנו חסרי אונים - בשל ההסטוריה המשפחתית המפחידה....אשמח לתשובה מהירה... האם ניתוח מעקפים יפתור את הבעיה? תודה, נורית

על מנת להשיב לך יש צורך לראות למומחה כלי דם את כל התיעוד הרפואי של תוצאות הבדיקות יחד עם בדיקות הצינתורים, לשבת מול אביך ולהתרשם מתלונותיו וכן ממחלות הרקע, ואז להחליט האם יש צורך בהתערבות ואיזו התערבות - ניתוח? צינתור נוסף? אחר?

מנהל פורום ורידים וכלי דם