בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/10/2010 | 20:43 | מאת: גלי

שלום רב, אני בת 40. ביצעו לי בדיקת דם והאחות קשרה לי את הגומי מעל הזרוע לפני ביצוע הבדיקה בצורה חזקה ביות ועד שהצליחה להוציא דם עבר זמן לא מועט.הבחנתי שעקב הקשירה החזקה של הזרוע היד הכחילה בצורה חמורה והתנפחה כאילו עומדת להתפוצץ וברגע שפתחה את הקשירה בזרוע היד חזרה לקדמותה.האם לא יכול להיווצר לי קריש דם או סיבוך אחר מהלחץ האדיר שהפעילה בזרוע בגלל הקשירה בגומי? תודה רבה מרראש

לרוב הזמן הלא ארוך באופן יחסי בו שמים חוסם ורידים לצורך הוצאת דם אינו גורם לקריש אם כי זמנים ממושכים יותר, עלולים

מנהל פורום ורידים וכלי דם