תסחיף ריאה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/10/2010 | 12:20 | מאת: רון

שלום האם יש הוראות תזונה מפורטות לגבי מי שלקה בתסחיף ריאתי והרקע הוא בעיות ורידים וקרישת דם גבוהה לאיזה קטגוריה זה שייך האם אפשר למצוא מאמרים קשורים?

איני מכיר תזונה מיוחדת למניעת קרישים אם כי יש הטוענים שפטרוזליה עוזרת למניעת קרישה. חפש במילים thrombosis nutrition prevention

04/10/2010 | 11:50 | מאת: רון

ראשית תודה על תגובתך בכל מקרה הבנתי שמי שמטופל בקומדין (ואולי היה ראוי שאציין זאת בתחילה) יש שורה ארוכה של מזונות המכילים ויטמין K שיש להימנע עד כמה שאפשר מאכילתם, מכיוון שהם נוגדים את פעולת התרופה (מקווה שאיני טועה) כמו ירקות ירוקים וכו' חשבתי שאפשר למצוא הנחיות בצורה מסודרת, מכיוון שיש לי נסיון לא "נחמד" עם דיאטנים שלא ממש ידעו על מה הם מדברים. בכל מקרה שוב תודה אנסה לחפש מאמרים על פי המלצת

מנהל פורום ורידים וכלי דם