כאבים והזעה בידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/10/2010 | 16:34 | מאת: ניצה

שלום יש לי נטייה להזיע בכפות ידיים. ההזעה לא קשורה לעונות השנה. הכפות ידיים כמעט תמיד מזיעות. כמו כן כפות הרגלים שלי קרות לעיתים קרובות. בנוסף מופיעים לי כאבים רבים ביד שמאל מהכתף ועד לאצבעות הידיים. האם יכול להיות שמדובר בבעיה בזרימת הדם??

לרוב מדובר בפעילות עיצבית שניתן לטפל בה מבחינת ההזעה בכפות הידיים ע''י פעולה ניתוחית קלה יחסית בה מנתקים את העצב. לגבי הכאבים , ממליץ שתפנה לאורטופד. כפות רגלים קרות עלולות לנבוע מבעיות בזרימת דם או מה שנפוץ יותר, מנטייה לכך שאין לה משמעות רפואית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם