ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/10/2010 | 23:46 | מאת: אילן

שלום רב, אני בן 45 ולאחרונה התחלתי לתרגל יוגה. שמתי לב שכאשר אני מבצע עמידת ראש או תרגילים שהפנים כלפי מטה, תוך שניות אני מרגיש לחץ עצום של זרימת דם לראש, הפנים הופכות לאדומות ושאני מסתכל מול מראה, אני שם לב שכל הורידים בפנים, במצח, באזור העיניים ובצוואר ממש בולטים ומתנפחים באופן מאוד קיצוני ומפחיד. ברגע שאני נעמד או מרים את הראש, הורידים נעלמים מיד והמצב חוזר לקדמותו. האם זאת תופעה מוכרת (אצל אחרים אני לא שם לב שזה קורה) ? האם זה דורש בדיקה ? תודה מראש.

זוהי תופעה מוכרת אם כי יש כאלה שיאדימו בפנים וורידיהם ייתנפחו לפני האחרים. אם התופעה אינה מלווה בכאב או סחרחורת, נראה שאין בעיה רפואית בעלת משמעות בתאורך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם