א.ס קרוטיס /עורקי הצוואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/10/2010 | 23:31 | מאת: חנה

*סיבת ההפניה: amaurosis fugax : *ממצאי לימפאדנופטיה צווארית.  יש לציי בבצל של עורק תרדמה פנימי,  קטני  טרשתי  - רבדי  מימי משמאל - אינטמה מעובה. -קראניאלי.  וורטבראלי  בעורקי  זרימת ד  כיוו בגדר הנורמה.  מהירויות זרימת ד : סיכו , כמתואר, ללא הפרעה המודינאמית.  טרשתי  שינוי

שלום לך הנתונים שרשמת מופיעים אצלי באופן משובש. אבל אם להסתמך על השורה התחתונה שכתוב בה שאין הפרעה המודינמית, המסקנה היא שאין בעיה בעלת משמעות רפואית וקרוב לודאי שהרופא ששלח אותך לבדיקה ימליץ על מעקב בדיקות חוזרות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם