ורידים בולטים בכף הרגל..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/10/2010 | 20:26 | מאת: דניאל בן חיים

שלום רב..! יש לי בגב כף הרגל..כאילו בחלק העליון בשני הרגלים שני ורידים מאוד בולטים שניתן לחוץ עליהם עם היד שניהםפ באותו המקום ברגליים..ישלי גם וריד בולט באותה הצורה מאחורי הקרסול ברגל ימין..יש ממה לפחד..?אני בן 16 1.76 משקל 80-85..אגב..יש את אותם הרורידים הבולטים לאבי בכפות היידיים והרגליים.

לפי תאורך, בשלב זה אין צורך לחשוש. אם יופיעו ורידים בולטים מעל גבה הקרסול, כדאי לעבוד דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם