כיבים באיזור הקרסול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/10/2010 | 18:45 | מאת: אורית

ד"ר שלום, בעלי סובל מזה מספר שנים מכיבים באיזור הקרסול שמופיעים כל פעם מחדש ובתקופה האחרונה גם לא נירפאים, התופעה גוררת כאבים קשים ופגיעה חמורה באיכות החיים. הכיבים מגיעים מרקע של אירועי טרומבוזה חוזרים על רקע של בעיית קרישתיות יתר גנטית. הוא מטופל בקומדין באופן קבוע וגורב גרביים אלסטיות. ברצוני לדעת האם קיימים היום טיפולים בכיבים או בכלי הדם שיכולים לעזור בריפוי או למנוע את חזרתם של הכיבים.(כרגע הוא מטפל בחבישות שונות)

שלום לך. ישנה אפשרות שניתן לטפל בכיבים אולם אוכל להשיב בודאות רק לאחר בדיקה שכוללת בדיקה גופנית ואולטרהסאונד דופלר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם