תה צמחים וקומדין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/10/2010 | 18:51 | מאת: אבי

שלום, אני נוטל קומדין 5 מ"ג כל יום כבר 3 שנים ואמור להמשיך ליטול כל חיי בשל טרומבוזה שהייתה לי ברגל. לאחרונה קשה לי להירדם בלילה ומצאתי תה צמחים שאמור לעזור להירדם (שמו Sleepytime של חברת Celestial). המרכיבים בו הם: קמומיל, טיליה אסטלה, ולריאן, ספירמינט, למון גראס ועוזרר. שאלתי היא, האם מותר לי לשתות את התה הזה בהיותי נוטל קומדין מידי יום? באם לא, האם יש משהו טבעי אחר שאפשר להמליץ עליו לנוטלי קומדין לקשיי הירדמות? תודה רבה.

שלום לך. לקומדין יכולות להיות תגובות עם חומרים רבים סינטטים ומהצומח, לכן ממליץ שתתייעץ על כך עם המטולוג שמתמחה בקרישה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם