תחושת דופק ברכות ( צידי הראש) ןבאוזניים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/10/2010 | 16:12 | מאת: מזל

אני חש את הדופק ברכות (צידי הראש) ובאוזניים, בכל מאמץ חד כמו עליה מהירה במדריגות. התחושה היא של מהלומות בראש ובאזניים. במצב זה אני שומע גם את איוושת הדם באזניים. התופעה מופיעה במאמץ "חד" של עליה במדריגות, ולפעמים גם בשעת מקלחת מים חמים. בבדיקות א.ק.ג. במאמץ, ובבדיקת "אקו" לב, לא נמצאו ממצאים. האם ההסבר נמצא בתחום כלי הדם ואם כן כיצד ניתן לברר.

לא נשמע שמדובר בבעיה בעלת משמעות רפואית מדאיגה, אולם ניתן לבצע דופלקס עורקי צואר ולהיבדק ע''י מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם