שטף דם שלא עובר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/10/2010 | 09:56 | מאת: אפרת

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלה , אבל אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. אני בת 30, בריאה באופן כללי ללא בעיות מיוחדות. לפני כשנה נפלתי וקיבלתי מכה ברגל (בחלק הקדמי של השוק). מאז יש לי שם שטף דם יחסית גדול ומאוד לא יפה. אין שיפור במהלך הזמן. כרגע זה נראה כמו כתם אפרפר על הרגל. הבעיה היא בעיקר אסטתית. מה לעשות? איך אפשר לטפל בזה?

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים בה ניתן לטפל וכן בדיקת מומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם