קרישי דם לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/10/2010 | 19:09 | מאת: מ

לפני מספר ימים עברתי ניתוח לפרוסקופי לכריתת כיס מרה בשל אבני מרה. כעת יש כאב חד בתנועה מתחת לבית שחי שמאל, כאב דומה ביד ימין בחלק הפנימי של המרפק, ותחושת נימול קלה בזרועות. במהלך ההריונות בעבר נטלתי קלקסן בשל בעיית קרישיות הקשורה בפרוטאין S גבולי נמוך. האם הכאבים שתארתי קשורים בבעית הקרישה?

סביר יותר שמדובר בלחץ על עצבים בשל השכיבה ללא תזוזה במהלך הניתוח. בכל מקרה, ממליץ שתפני לרופא המטפל שיפנה אותך לבדיקות המתאימות אם יתרשם שיש בכך צורך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם