DVT דחוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/10/2010 | 20:39 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 23 ועברתי לפני כשנה וחצי ארוע של כריש דם בוריד בשריר התאומים.טופלתי בקלקסן וקומודין ולאחר 3 חודשים הכריש נעלם,וכיום אני לא משתמשת במדללים בכלל.כיום אני מרגישה מצוין ובמעקב עם ההמטולוג ובדיקות דם והתוצאות בסדר. באבחון שנעשה אצלי נאמר לי כי אני נאלצת לקחת רטלין בשל ההיפראקטיביות. אני נמנעת ואפילו מפחדת לקחת את הריטלין מכיוון שהבנתי שריטלין זו לא תרופה רגילה שנותנים והפחד שלי לקחת את הריטלין שיש קשר בין הכריש דם שיחזור,במידה ואשתמש בריטלין.כרגע אני נמצאת במצב מתסכל עם סימני שאלה כיוון שבפגישה עם הרופא והנרולוג נאמר לי כי הם אינם יודעים אם יש קשר בין השניים וכרגע אני לא יכולה ללמוד ולהמשיך להתקדם בחיים. השאלה היא: האם יש קשר בין הריטלין לבין חזרתו של הכריש דם?? האם אוכל לקחת את הריטלין למרות שעברתי את הארוע ולהיות רגועה מלקחת את הריטלין?? אשמח מאוד לשמוע את תשובתך

שלום לך ממליץ שתתייעצי עם המטולוג ממרפאת קרישה בקשר לשאלה זו

מנהל פורום ורידים וכלי דם