בעקבות ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/06/2004 | 19:48 | מאת: יחיאל

אני בן 30 ולפני כחודשיים עברתי ניתוח פיסורה . אחרי הניתוח נאמר לי שאני יכול לאכול רגיל והכל . אך נתקפתי בעצירויות ולכן העשרתי את מזוני בסיבים תזונתיים . אני היום אוכל מאכלים רבים הכוללים סיבים תזונתיים וירקות ופירות . לדוגמא : כל יום אני אוכל : סלק , תירס , 3 עגבניות , כרוב , לחם דגנים מקמח מלא שותה 3 ליטרים של מים ועוד ירדתי במשקל 5 ק"ג ואישתי אומרת שמשהו נראה לה חשוד . . בימים בהם אני "משתולל" ואכל פחות סיבים הגוף שלי מפתח עצירות . השאלה שלי . אני רוצה לאכול הכל ! ( לא נגעתי בפיצה כבר חצי שנה . . . . ) האם יש לי בעיה אחרת מלבד פיסורה ? האם הניתוח לא הצליח ? איך אנשים אוכלים הכל ולא סובלים מפיסורה ? אני כל כך פוחד לסבול שוב מהכאבים . . . . אנא ענה לי בפירוט על שאלותי .

17/06/2004 | 15:13 | מאת: דר' ספוליאנסקי

שלום יחיאל יש צורך בבדיקה ובנוסף רצויה גם קולונוסקופיה.

מנהל פורום כירורגיה