לשרוד את יום בדיקת הבטא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/12/2005 | 16:25 | מאת: קרן ד.

איך עושים זאת? זו הפעם ה- 100 שאני אעבור את זה ועדיין אני הולכת להשתגע - ברמות... אני אולי אקח משהו להרגעה בבוקר יש למישהי רעיון אחר?

11/12/2005 | 17:41 | מאת: זיו

מתי את עושה את בדיקת הדם? אני לא אשכח את יום התשובה שלי בחיים. הייתי בעבודה, אני עובדת מול לקוחות זה היה יום מטורף שהעביר לי באמת את היום מהר. אצלי התשובה היתה רק ב- 14:00 בצהריים אז תתארי לך מה קרה לי...... ואז התקשרתי ועדיין לא היתה תשובה ואמרו לי להתקשר עוד חצי שעה ופתאם היא אמרה רגע רגע הנה הנה והתשובה היא: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל לצערי זה לא החזיק מעמד... לא נורא פעם הבאה בע"ה. בהצלחה מכל הלב זיו.

11/12/2005 | 19:05 | מאת: קרן ד.

אני עושה מחר 7:30 בבוקר, הלוווואי!! אין לי כבר כוחות, לבעלי יש יומולדת ב- 18.12 לו רק יכולתי לתת לו את המתנה שהוא כ"כ מייחל לה הלואי וכולנו היינו נכנסות להריון אוטוטו !!

11/12/2005 | 22:12 | מאת: ילדת האוקיינוס

קרן יקרה, הלוואי שהיה לי איזה שפן יפה לשלוף מהכובע, אבל אין לי.... אני הייתי מטפסת על הקירות כל פעם מחדש - איך אפשר לא? מחזיקה לך אצבעות חזק ושולחת (((חיבוק)))

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה