בשעה טובה הצטרפו לניהול הפורום שתי מנהלות
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
איזה כיף איך עשיתן את זה ?
אבל בטח תמשיכו לספר עליכן,ועל הטיפולים....כןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!1
קודם כל, רומי וניני - שתי חברות יקרות בפורום שלנו - תודה על שנענתן לבקשתי להצטרף אלי, אני בטוחה שכולם ירוויחו מהצטרפותכן זו ומאחלת לכן הצלחה והרבה הנאה (אה, וגם מותר לכן להכנס להריון, זה לא יפגע במעמדכן (-; ) ולכל שאר הבנות - מאז נפתח בסוכות האחרון, הפורום שלנו גדל וצמח לתפארת, וכיום הוא בית חם להרבה בנות. צירפתי אלי עוד שתי מנהלות על מנת שנוכל לחזק את מערך התמיכה שלנו, ולתת מענה ותמיכה לכולן. בתקווה שנמשיך כולנו להנות מהבית החם הזה וגם לשמור על נקיונו... בהצלחה לרומי וניני!!!
על האמון ועל הפירגון, מקווה שאצדיק את הציפיות;) בהמשך לשאלות של שירלי ואחרות אני מאד מתכוונת להמשיך לשאול בעצמי ומקווה להמשיך לקבל את החום והתמיכה שקיבלתי מכן עד עכשיו בהצלחה רומי}{ ותודה לכולן}{}{
כל הכבוד לרומי ולניני על ההרתמות והנכונות! בטוחה שתהיו נפלאות! כל הכבוד גם לילדת- שלא ויתרת עלינו וידעת למצוא את הפתרון הנכון לך ולכולנו. רומי, זה אומר שעכשיו לא יהיה לך זמן לפטפט איתי?? (-: אוהבת את שלושתכן, דורה.
תודה לכולכן, האמת שזה תפס אותי קצת לא מוכנה....ופתאום אני גם מגמגמת... ולא הספקתי לעשות פן ומניקור לפני ההכרזה!!! אז כן התנדבתי מרצון לבקשת ילדת ומקווה שאתרום לכן (ואתן לי) בכל מה שאוכל ובמיוחד באופטימיות שלי. ואמנם עכשיו אני מנהלת!!!! אך אני אותה רומי - מבטיחה, עם חוש ההומור, קצת הציניות והרבה חום ואהבה לכווווווווווווווווווווווווווווווולם!! נ.ב - ילדת כנסי אליי למשרד צריכה לדבר איתך יום נפלא לכולנו, ושנת הריונות פוריה!!! אוהבת אתכן, רומי