*** איך מורידים מסנג'ר ***
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
1. נכנסים לאתר הבא: www.msn.co.il למעלה בצד שמ' יש תמונה של שני אנשים ירוקים לוחצים על זה. 2. יש מסך כתום שעליו כתוב "הורד כעת" 3. אם אין לכם אימייל אז תיהיה לכם שם הערה: "אם אין כתובת אלקטרונית נא להכין כעת" , ואז תעשו כתובת, זה לא בעיה, בוחרים שם הכי קרוב לשם שלכם או מה שרוצים ועוקבים אחרי ההוראות. 4. אחרי שעשיתן כתובת אז תוכלו להמשיך בהורדה של המסנג'ר. 5. כאשר נכנסתן למסנג'ר יש "הוספת איש קשר" לוחצים ולאט לאט מוסיפים אנשי קשר לפי כתובת הדואר שלו. אם יש בעיה נא לפנות לטכנאית המחשבים זיו. ביי ובהצלחה.
היי זיו איזה יופי אני חושבת שיש לי מסינגר אבל אני לא בטוחה תוכלי לשלוח לי משהו לניסיון ? את רוצה שאני אתן לך את הכתובת של המסינגר שלי ? אני מחכה לתשובה ושוב תודה.
אחרי שאני אקח את הכתובת יופיע לך מלבן אפור כזה עם האימייל שלי ואת תצטרכי לאשר. בחח זיו.
זיו יקרה, כמה פשוט- ככה לקח לי שבוע, חמישה עשר שמות משתמש וססמאות שלא התקבלו. בקיצור- התמוטטות עצביםםםםםם. טיפ חשוב: כיוון האותיות משנה וחצי. אנגלית זה אנגלית ועברית זה עברית. לא כמו שבדרך כלל העיקר שלחצת במקלדת באותו המקש. ולא לשכוח לפתוח חשבון. בקיצר- אברוך רציני שהוציא לי שערות לבנות (מתחת לצבע...(-: ). נשיקות, דורה.
היי דורה וגם זיו זהו לא חסר לי עצבים נמאס לי לנסות לעשות את המסינגר הזה אני אקרא לעזרה יש לי אחיין בן 12 והוא יודע הכל על מסינגירים אז אני אקרא לו שיסדר לי את זה בינתיים אני מעדיפה לדבר פה בפורום . ושוב מצטערת זיו אני יודעת כמה זמן חיכית סורי סורי ואשמח להמשיך לשוחח איתך פה . ביי