אני פשוט לא יודעת מה קורה איתי - ילדת תקראי גם בבק

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/01/2006 | 10:16 | מאת: מיכל

אחרי שהכל היה ידוע לי..שאני מתחילה מחר להזריק וביום ראשון פותחת תיק באסותאיש לי החלטה חדשה ואני לא יודעת מה לעשות אני החלטתי לבטל את הכל..אני החלטתי שצריך לטפל בחצוצרה..ואז לנסות הפרייה אני יודעת ששולמן הוא בין הטובים. ומה שמקובל הוא בהחלט לנסות פעמיים ואז לטפל בחצוצרה, אבל מנסים פעמיים כשה ילד ראשון או שני ויש השתתפות קופה. ולא לנסות כשאני הולכת "לזרוק 7000 ש"ח על ניסיון שאולי לא יצליח ואולי פחות בגלל הנוזלים. מישהי בפורום תפוז אמרה לי, וכבר דיברתי על כך עם ילדת, שחבל על ההפריה שלי, על הגוף שלי ועל הכסף שלי - ואני חושבת שהיא צודקת ויחד עם זאת כל-כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ונמאס לי מהחיים!!!!!!!111

27/01/2006 | 11:15 | מאת: מאוס

תשמעי אני לא מבינה כל כך במקרה שלך אבל נראה לי שהגעת להחלטה נכונה ונבונה...אכן עדיף לנסות לפתור את הבעיה קודם לפני שרצים לטיפול...ברור שזה מבעס ומתסכל שצריך לחכות עוד ועוד ועוד אבל אם במילא הטיפול נועד לכשלון אז הרי זה הבזבוז זמן וגם כסף...אז מחזקת אותך על החלטתך ונראה לי שאת בדרך הנכונה בהצלחה ותעדכני מאוס

27/01/2006 | 11:27 | מאת: ניני

אני כל כך מבינה את הבלבול וחוסר האונים. בסופו של דבר הגוף הוא שלך והאינטואציות שלנו תמיד מאד חזקות. אני חושבת שאת חייבת לחזור עם התחושות וההחלטות לשולמן, ולשבת איתו עד שתרגישי שלמה לגמרי עם כל החלטה שתקבלי. במסע הארוך הזה שאנחנו עוברות לא רק התוצאה חשובה, גם הדרך. ולכן להרגיש שלמה עם ההחלטות ולהיות מלווה ברופא שאת סומכת עליו הם דברים הכרחיים. שבי איתו, תשאלי הכל, תעלי את כל השאלות, ובסוף אם צריך תעמדי על שלך. אבל תחזירי לעצמך את תחושת השליטה, זה יעשה את הדברים נסבלים יותר. ולגבי נמאס ללך מהחיים, זה קשה נורא, אבל זה משהו שעוברים אותו וממשיכים האלה. תצמדי למה שאת עושה, לסדר יום שלך, ואוטו זה יהיה מאחורייך חיבוקים(())

27/01/2006 | 12:43 | מאת: ילדת האוקיינוס

אני חייבת קודם להתייחס דוקא למשפט האחרון שכתבת... הזעקה שלך נשמעת למרחוק, ואולי באמת לא כדאי להתחיל טיפול ממקום כזה מבולבל ולא שלם עם המעשה. חודש אחד מנוחה בכל מקרה לא ישנה כלום, ואם את צריכה אותו, ונשמע לי שאת צריכה אותו, כדי לעשות לך קצת סדר בדברים ולא להרגיש שאת "נלחצת" לתוך טיפול - אני בהחלט בעד שלא תתחילי להזריק, ותעשי לך "פוס". לגבי הנוזלים והחצוצרה - זכור לי שלשולמן היתה דווקא הצעה קונקרטית והגיונית - לשאוב נוזלים מהרחם לפני ההחזרה. זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על הטכניקה הזו, אבל היא נשמעת לי כפתרון הרבה יותר קל ויעיל, עם הרבה פחות סיכון, מאשר ניתוח לכריתת החצוצרה. אבל שוב, אני לא מנסה לשכנע אותך לפעול כך או אחרת בנוגע לחצוצרה, זה באמת לא מתפקידי. נראה לי שבאמת הכי כדאי לך כרגע לא להתחיל את הטיפול, אלא לקחת חודש הפסקה ובמהלכה לברר עוד ולהשיג מידע על נושא הנוזלים ברחם וניתוח כריתת החצוצרה. רק אנא, נסי להשיג את המידע הרלוונטי מגורמים מוסמכים, כלומר מרופאים, ולא מגולשים בפורומים (כולל אני (-:). רק כך תוכלי לדעת שאת מבחינתך עשית את ההחלטה השקולה, האחראית והנכונה ביותר. בהצלחה וקבלי ממני המון ((חיבוקים)))

27/01/2006 | 15:16 | מאת: מיכל

אחרי שהחלטתי בתוך תוכי התקשרתי לד"ר סוריאנו שהוא מומחה לענינים האלה. חשבתי שתענה לי מזכירה אבל הוא אישית ענה לי. שוחחתי איתו קצת ותהיה לי פגישה איתו ביום שני במרפאה ונראה מה הוא יגיד על סמך כל הממצאים..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה