חזרתי מהזרעה שניה!!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/01/2006 | 14:51 | מאת: אורית

חזרתי בנות. אני כולי רגועה עכשיו! נשאר לספור את הימים...אני מקווה שתעבירו איתי את הימים ותגלו סבלנות כי אני לא יודעת מה יהיה מצבי עוד כמה ימים.אני עוד לא התחלתי לטפס על הקירות...מקווה שגם לאא אצטרך. יש לי רופאה מדהימה בזכותה זה עבר יותר טוב. רומי כתבתי לך מייל ותודה לניני שברגעים קשים עודדה אותי.

28/01/2006 | 15:17 | מאת: ניני

אוריתוש}{ מאחלת לך בטא שתצדיק את כל הציפיה הזאת, ובטח שנהיה איתך פה, נטפס יחד על כל הקירות של הפורום ואם צריך גם על קירות של הפורומים האחרים;) אוהבת(())

28/01/2006 | 19:08 | מאת: ל

ומאחלת לבטא גבוהה,גבוהה.עוד 14 יום בדיוק. ונעזור לך להעלות את המורל ולא להיות יותר מידי לחוצה . נירית.

28/01/2006 | 19:15 | מאת: רומי

היי אורית, כנראה שלחת לעבודה כי בבית לא קיבלתי, בכל אופן אני שמחה שאת רגועה יותר ותמשיכי כך זה צעד ראשון להצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות חיבוק גדול (((())))) רומי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה