כאבים לאחר השתלת קוצב לב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/08/2023 | 01:03 | מאת: שולי

לאשתי הושתל קוצב לב לפני 6 ימים. מזה 3 ימים שהיא סובלת מכאבים מתחת לכתף בגב העליון בצד השני וממש מול הקוצב שהושתל. הכאבים הולכים ומתגברים ונעשים תכופים יותר ויותר. בעיקר בזמן שכיבה. ממה זה נובע ומה ניתן לעשות? אודה לתשובתך. תודה ולילה טוב.

שולי שלום, אם יש כאבים המתגברים בנשימה או כאבים מתגברים באזור השתלת הקוצב, יש להיבדק על מנת לשלול חזה אויר, או לשלול דימום במיטת הקוצב או זיהום. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים