אירוע מוחי זעזוע מוח?אלציימר?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/04/2024 | 16:34 | מאת: אירוע מוחי זעזוע מוח?אלציימר? מה מה ניראה באמת שיש לי

בשנת 21 בדרך לעבודה נפלתי בתוך האוטבוס אני חושבת היתה מין מדרגה אך לא כי ביגלל שליפני כן חלקן אים מדרגה או בלי.עפתי לצידו השני של האוטובוס קיבלתי מכה חזקה בראש בצד שמאל שמעתי ואחר כך נפילה לא זוכרת כמה זמן נישכבתי על הריצפה בעודי שומעת מי שקורא לי גברת גברת את בסדר מה נפלת אחר כך קמתי שאלתי מה השעה אמר רוצה אני אזמין אנבולנס אמרתי לא לא אני מאחרת ותוך כדי הולכת לעבודה אים כאבי תופת בראש לאחר מיכן ציפצופים כטינטון עידכנתי את האחרית שלי ואמרתי לה שאנסה לקחת כדור תוך כדי בכי המשכתי לעבוד שבוע שבוע וחצי בערך קיבלתי כמו מכות חשמל יד שמאל בקושי מתפקדת רועדת מאד וכואבת בנוסף תוך כדי חטפתי גם דאבת שרירים וגם תיסמונת תעלה קרפלית בלטי דיסק בצוואר ופריצה ב24 אים תחנונים למרפאה לרופא עצמו למומחים שלחו אותי לבדיקת מוח רשום הבולטים שמוקדים עדינים בחומר הלבן היפראינטנסים בT2 וFLAIR לא ספציפים והדגשה קלה של חריצי המוח לא ספציפים מאד מודאגת יש לי נורולוגית ביום ראשון שצריכה להחזיר תשובות למה בכל זאת אני עדין ככה סובלת מהיד שמקבילה אותי למרות שעובדת אבל בכח אשמח לכיוון משהוא מה שצריך בהמשך סובלת מבעיה קולגטיבית בעית ראיה שעלה ובעית שמיעה ודיבור קשה להבין את השפה בעיה בהליכה שיווי משקל הליכה אינטלגנטית אומרים שחוזרת על מה שאומרת מה זה יכול ליהיות בטח לא כלום

שלום, פורום זה עוסק בשיקום לאחר אירוע מוחי. מאחר שלא ברור מה הבעיה שעימה את מתמודדת, אני מציע שתמשיכי את האבחון המסודר עם רופאת המשפחה ועם הנוירולוגית. בברכה, זאב

18/04/2024 | 16:33 | מאת: RE: אירוע מוחי זעזוע מוח?אלציימר?

ביגלל שזה תאונות עבודה אחת ברגליים ואחד בראש 21 22 השנים האלה מיתיחסים אחרת תביעות פה ושם שהם בדרך הם אומרים שזה טרמור רעידה ראשונית ככה אומרים אבל לי זה נראה מה שרשמתי לא יכול ליהיות שאין כלום הרי מוגבלת ביד וברגלים ובשכחה אים זיכרון דברים לא מיתמצאת מחלק מקומות איך אפשר להיתיעץ איתך ממש כמה זה עולה העינין לא ציינת מחיר

שלום, אני לא הכתובת להתייעצות מסוג זה. כפי שכתבתי, אני מציע שתמשיכי את האבחון המסודר עם רופאת המשפחה ועם הנוירולוגית. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי