יתר לחץ דם וטנטון
דיון מתוך פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי
אני סובלת מיתר לחץ דם זמן רב.עברתי כריתת אדרנל בגלל פיאוכרומוציטומה, עדיין יש לי התקפים חמורים של קפיצות לחץ דם. בחודשים האחרונים הופיע טנטון מעצבן של הדופק באוזנים.זה מפריע לי בשמיעה, אבל גורם לי פחד שיש שינוי בכלי הדם בראש.אני חוששת מאירוע מוחי. יש לי סכרת ועברתי אוטם לב. מה הסברך לטנטון? מה צריך לעשות ולמי לפנות? תודה.
יתר לחץ דם עלול לגרום לטינטון ובכל מיקרה לחץ דם צריך להיות מאוזן באופן מיטבי כדי למנוע את הסבוכים הקשים יותר כמו שבץ מוחי, כך שהייתי מציע שתגשי למרפאת ייעודית לטיפול בלחץ דם להתייעץ. לטינטון עצמו גורמים שונים וכדאי לפנות למומחה א.א.ג לבדיקה. בהצלחה.
אם זה עדיין אקטואלי בלכתך לרופא אנא הזכירי לו כי לאחרונה פותחה תרופה מיוחדת להורדת לחץ דם המסייעתבמיוחד לחולי סוכרת וטינטון וקוראים לה "אוקסאאר"[לוסרטן] היא כבר כלולה בסל אבל לא כל הרופאים מודעים להשגים שלה