ניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/06/2006 | 02:45 | מאת: יעל

אז לא הבנתי, איפה בדיוק אני יכולה לקבל מידע על תוכנית (?) אכילה שמנקה מרעלים שהצתברו בחיי היום יום (לא משהו ספציפי). טוב נו, אני אתחיל מה'תחלה- מזה כחודש פלוס אני עושה הליכות (כמעת כל יום בערך שעה פלוס-מינוס), כמו כן התחלתי לאכול יותר סלט, בשר רק סופיי שבוע, ונו- משתדלת בכמויות קטנות. אז מה הבעיה? אה, אז יפה ששאלת, העיניין הוא שאני מרגישה שאני צריכה להתנקות מכול הג'יפה שנכנס אליי כל כך הרבה זמן, ומידי פעם ממשיך להכנס (וכן, כן, יכול להיות פסיכולוגי אבל יכול להיות שגם ולא, ובשביל ה"לא" הזה- ), הייתי רוצה לדעת.. (לנשום רגע :), האם יש איזשהי תוכנית אכילה קצרה (של יומיים-שבוע) של ניקוי כללי לגוף? תודה!

לקריאה נוספת והעמקה
14/06/2006 | 00:08 | מאת: יחיאל

הניקוי הטוב ביותר באמצעות צום שבועי (עדיף בימי ראשון, לאחר סופ"ש של אכילה מוגברת), מותר לשתות את כל סוגי הנוזלים לרבות מיצים ומרקים. ניתן להוסיף אשל/יוגורט עם 2 צנימים = התוצאות מדהימות.

19/06/2006 | 19:25 | מאת: healthkeep

שלום יעל, יש חברה המפתחת טכנולוגיות להפיכת הבית למקום נקי מזיהומים, ועוזרות לסלק רעלים מהגוף. לפרטים נוספים - [email protected]

20/06/2006 | 11:02 | מאת:

אני ממליץ לך על הידרותרפיה, שיטה לניקוי המעי הגס ועל מוצר הרבל קלנזר 2, פורמולה לניקוי פנימי מרעלים צרי קשר: [email protected] 03-5444356 www.sakerclinic.com