חי?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/10/2006 | 18:47 | מאת: גרין

שלום שעועית אזוקי (חום) מונבטת אחרי 3ימים אפשר לאכול ללא בישול? או זו קיטניה כמו חומוס גם מונבטת שצריך לבשל? ארטישוק ירושלמי אפשר חי או דורש בישול כמו ת"א ? שאכלתי אותו חי האף נעשה אדום וחם .קורה לי לעיתים רחוקות אחרי אוכל .???? מה זה אומר שהאף מאדים ? אחרי אוכל? לפני שנים לאחרי צום של יום וחצי זוכר שהאף האדים מיד משלושה ביסים מגזר חי?

06/11/2006 | 17:39 | מאת: ד"ר עדי סאקר

בנוגע לשעועית שציינת,ניתן לאכול אותה לא מבושלת. ארטישוק ירושלמי לא מבושל יהיה בדיוק כמו לאכול תפו"א לא מבושל. אפשרי.. בנוגע לאדמומיות באף, כנראה שיש לך רגישות למאכלים מסויימים.זו לא אלרגייה ,כשהגוף מנסה להתנגד למאכל מסויים,זה יופיע כריאקצייה בעור. אני ממליץ על טיפול לניקוי רעלים.קולוניק הידרותראפייה. לפרטים : www.sakerclinic.com