ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/12/2002 | 17:06 | מאת: רפי

שלום לד"ר האם הויטמינים נשמרים בירקות מבושלים? ואם אפשר לציין באיזה סוגים נשמרים ובאיזה לא? ובכמה זמן בישול? בתודה מראש רפי

לקריאה נוספת והעמקה
03/12/2002 | 19:28 | מאת: adi

שלום רפי, תנסה להיעזר בזה: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=16&i=16192&t=16192 עדי

06/12/2002 | 10:38 | מאת: נירה אולנד

שלום רפי בבישול נהרס אחוז מסויים (לא יודעת כמה בדיוק) של ויטמין C, בטא קרוטן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3. בדרך כלל מדובר על עד 70 אחוז הרס. ככל שזמן הבישול ארוך יותר, יותר מהויטמינים נהרסים, אין לי מידע על כמה נהרס בכמה זמן. בכל אופן, משהו נשאר בכל זאת, אם לא מדובר בבישול של שעות . בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית