טיפים לבישול ביתי דיאטטי!!!
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
1.טיגון בצל ושום במים-ללא שמן.קוצצים אותם ומוסיפים למחבת הטפלון 2 כפיות מים.מכסים המחבת ושומרים על אש נמוכה.. מוסיפים כל כמה דקות כפית מים. ניתן לגוון עם כפית יין לבן. 2.העשרת המרק-להוסיף למרק לפני הגשתו יוגורט ושמיר קצוץ.מוותרים בכיף על השמנת מכל סוג!!! למרק סמיך יותר ניתן להוסיף סיבים למינהם... 3.ירקות צלויים-לעיתים נמאס מירקות מוכרים שטוחנים בדרך כלל...כדאי לצות ירקות בתנור-גזר חציל קישוא ופטריות הולכים יחד נפלא!!! אנא הגיבו ונסו בעצמכם!!!
קרן, נראה כאילו את יודעת על מה את מדברת,שתפי אותנו בעוד פניני חכמה!!! תודה...
רציתי להוסיף: 1. מה שקובע את הטעם הוא עשבי תיבול, אני משתמשת במלא!!!! 2. אפשר להחליף את השמנת המתוקה ביוגורט וזה לא משנה את הטעם. קרן ציינה רק במרק אבל אני עושה את זה גם בפשטידות וכאלה. 3. במקום 2 ביצים בפשטידה אפשר לשים ביצה מלאה + 3 חלבונים. עדי
שלום קרן תודה לך על המאמץ להעתיק את הפרסומים בידיעות אחרונות לכאן. במקרה הזה בהחלט טיפים ראויים לאימוץ. בהצלחה.