לחם קל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/01/2003 | 10:34 | מאת: נעמה

נודע לי כי לחם קל מכיל חומרים כימיים ולכן ערכו התזונתי אינו עדיף על לחם אחיד. העיבוד שעובר לחם קל מוריד מערכו התזונתי גם אם מדובר בלחם קל שעשוי מחיטה מלאה. האומנם? האם עדיף לחם אחיד על לחם קל מחיטה מלאה?

07/01/2003 | 17:52 | מאת: adi

היי, לא ידוע לי ואני צרכנית של לחם קל. עדי

12/01/2003 | 19:41 | מאת: נירה אולנד

שלום נעמה לא כתבת מאין המידע שלך שאוב, ועל מה הוא מבוסס. לא ידוע לי על "חומרים כימיים" שנמצאים בלחם קל וששונים מהותית מחומרים שנמצאים בלחם רגיל. ככל הידוע לי לחם קל הוא אוורירי יותר, פרוסה אחת שוקלת פחות, ולעתים קרובות גם מכילה יותר סיבים תזונתיים, שני גורמים שהם יתרון גדול עבור מי שמנסה לרדת במשקל. אפשר בהחלט לאכול גם לחם אחיד ולרדת במשקל, אך עם לחם קל אפשר לאכול כמות גדולה פי 2 , דבר שלעתים קרובות הוא שיקול חשוב אצל מי שחשוב לו לחוש שובע. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית