מדוע שמנים מסוימים גורמים לי לפצעים שומניים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב כל פעם שאני אוכלת שמן דגים, גרעיני פשתן טחונים, אגוזי מלך, גרעיני דלעת- לאחר 1-3 ימים יוצאים לי פצעים שומניים תת-עוריים בפנים. אני בטוחה בקולרציה הזו- כי עקבתי אחריה כבר שנה. אילו סיבות יכולות להיות לכך? למשל, האם יתכן ואיני מעכלת שומן מהסוג הזה? האם לשומן מהסוג הזה יש אנזים מיוחד? שמן זית, ושאר שמנים צמחיים, אבוקדו, חמאה וכו', לא גורמים לי לזה. נטע
לקריאה נוספת והעמקה
שלום נטע כמובן יש אנזימים שאחראיים על שינוי בחומצות השומן אומגה 3 וג.ל.א. אותן ציינת . בלתי אפשרי לדעת מהי הסיבה לתופעות שציינת. בכל מקרה, אם שומנים אלה גורמים לך לתופעות לא טובות, כדאי שתפחיתי את הכמות שאת אוכלת ביום. בהצלחה.