לחם קל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום נירה, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין לחם מלא רגיל ללחם מלא דל קלוריות? האם מוסיפים ללחם הקל חומרים מלאכותיים כדי להופכו לכזה?
יונה, קודם כל הלחם הדל קלוריות בדרך כלל גם עשיר בסיבים. דבר שני, הפרוסות שלו יותר דקות. עדי
שלם יונה כדי להפוך לחם רגיל ללחם קל מוסיפים לו חומר טבעי ביותר: אויר. מנפחים אותו באויר כך שכל פרוסה היא קלה יותר מאשר בלחם רגיל. כך כמות הקלוריות בפרוסת לחם קל היא פחותה מאשר בלחם רגיל. בתיאבון.