לחם קל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/01/2003 | 16:32 | מאת: יונה

שלום נירה, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין לחם מלא רגיל ללחם מלא דל קלוריות? האם מוסיפים ללחם הקל חומרים מלאכותיים כדי להופכו לכזה?

10/01/2003 | 00:41 | מאת: adi

יונה, קודם כל הלחם הדל קלוריות בדרך כלל גם עשיר בסיבים. דבר שני, הפרוסות שלו יותר דקות. עדי

12/01/2003 | 20:32 | מאת: נירה אולנד

שלם יונה כדי להפוך לחם רגיל ללחם קל מוסיפים לו חומר טבעי ביותר: אויר. מנפחים אותו באויר כך שכל פרוסה היא קלה יותר מאשר בלחם רגיל. כך כמות הקלוריות בפרוסת לחם קל היא פחותה מאשר בלחם רגיל. בתיאבון.

מנהל פורום תזונה טבעית