שאלה בנןשא מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/05/2024 | 22:12 | מאת: סופי

שלום אהרון דרעי, איזה מגנזיום עדיף לקנות : חשוב לי שהמגנזיום יגרום כמה שפחות לשלשול כי שלשול גורם לאיבוד מינרלים איזה סוג אתה ממליץ? תודה סופי

סופי שלום מגנזיום הוא מינרל שמשמש בתהליכים רבים בגוף, כולל חוזק שרירים ותפקוד לחץ דם וסוכר בדם. ישנם סוגים שונים של מגנזיום, והם יכולים להשפיע על הגוף באופן שונה. כדאי לבחור את הסוג המתאים לצרכים הספציפיים שלך. מגנזיום ביסגליצין: סוג זה מספק מגנזיום בצורה טובה ונספגת בגוף. הוא יכול להפחית את הסיכון לשלשול, ולכן הוא יכול להיות בחירה טובה עבורך. מגנזיום כלוריד: סוג זה נספג בצורה טובה ויכול להיות טוב למי שמחפש להגביר את רמות המגנזיום בגוף. מגנזיום גליצרופוספט: סוג זה יכול להיות טוב למי שמחפש להגביר את רמות המגנזיום בגוף ומעוניין למנוע שלשול. כדאי להתייעץ עם רופא לפני השימוש בתוספי מגנזיום ולבחור את הסוג המתאים לך

מנהל פורום תזונה טבעית