חמאת קוסוס לטיגון ולמריחה האם בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/06/2024 | 11:24 | מאת: שרון - טבעונית

היי האם מריחה של חמאת קוקוס על השפתיים מייבשת את העור ועדיף חמאת קקאו למטרה זו? ואם כבר חמאת קוקוס , האם היא טוב לטיגון קל? תודה

שרון שלום שמן הקוקוס מתאים לטיגון, בעוד שחמאת הקוקוס מתאימה למגוון שימושים רחב מאד. השמן מכיל חומצות שומן בינוניות-שרשרת שמקלות על הגוף להמיר אותן לאנרגיה. חמאת הקוקוס מזינה ובריאה, והיא מכילה חומצות שומן רוויות נוגדות-נגיפים, נוגדות-פטריות ונוגדות-חיידקים. ניתן להשתמש בשמן הקוקוס לטיגון, ולהכין גם גלידה טבעונית ובריאה מחמאת הקוקוס. לכן, תוכלי למרוח שמן קוקוס על השפתיים להחדרת לחות ולהגנה מפגעי מזג האוויר, ולהשתמש בחמאת הקוקוס למגוון שימושים

מנהל פורום תזונה טבעית