שאלה בנושא דגים.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/06/2024 | 16:08 | מאת: אמיר

אני אוכל כמעט כל יום שני מנות דג האם זה יותר מדי ומסוכן יצוין שאני בוחר דגים שאין בהם כמות גבוהה של כספית ומגוון מאוד בסוגי הדגים

אמיר שלום מצויין , אפילו פעמיים בשבוע ,תשתדל דגים עשירים באומגה 3

20/06/2024 | 21:25 | מאת: אמיר

כן אבל אני לא אוכל פעמיים בשבוע אלא בערך 10-12 פעמיים בשבוע האם זה יותר מדי?

22/06/2024 | 11:01 | מאת: עונה תשובה לשאלה

נראה שזה יותר מדי. הטווח המומלץ הוא עד 3 פעמים בשבוע, וזה תלוי גם בסוג הדג ובכמות, כמובן. נסה לקרוא כאן: https://knowledge4policy.ec.europa.eu/health-promotion-knowledge-gateway/food-based-dietary-guidelines-europe-table-9_en

מנהל פורום תזונה טבעית