מגנזיום למריחה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/06/2024 | 11:29 | מאת: שלומית

שלום לאהרון דרעי, מה דעתך על מגנזיום בקרם למריחה על הגוף,האם יש לזה אותה השפעה לעומת אם הייתי לוקחת תוסף של מגנזיום? תודה שלומית

שלומית שלום קרם מגנזיום למריחה על העור יכול להספק מגנזיום מקומי, והוא מתאים לאחר פעילות גופנית, לכאבי שרירים מזדמנים ולהתכווצויות שרירים ברגליים . מגנזיום הוא מינרל חיוני לגוף שלנו. הוא משתתף בתהליכים רבים, כולל בניית העצמות, פעילות השרירים והעצבים, תמיכה בתפקוד החיסון, ושמירה על לחץ דם תקין. מגנזיום עוזר לנטרל חומציות בקיבה ומסייע למנוע עצירות. נשים וקשישים סובלים יותר ממחסור במגנזיום, שעשוי להגרים בעיות בריאות כמו אוסטאופורוזיס, לחץ דם גבוה, סוכרת, טרשת עורקים והתקף לב.

מנהל פורום תזונה טבעית