אכילת בננות רבות - טוב או רע

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/07/2024 | 16:10 | מאת: בחורה

שלום רב, מבקשת את חוות דעתך: אשה מבוגרת, הסובלת ממגוון בעיות בריאות, אוכלת שנים רבות בננות כמזון עיקרי. כיום, אוכלת 6 עד 7 בננות ביום !! האם מסוכן? תודה רבה מראש, בת

לבחורה שלום אכילת בננות היא חשובה לבריאות, אך כמו בכל דבר, המידה היא המפתח. הנה מה שכדאי לדעת: יתרונות: בננות מכילות פוטסיום, חומצות שומן אומגה-3, ואנטי-אוקסידנטים. הן יכולות לתמוך בבריאות הלב, לשפר רמות כולסטרול, ולהפחית את סיכון הסרטן. סיכונים: אכילת כמות גבוהה של בננות עשויה לגרום להגברת משקל, לשליטה פחות טובה בסוכר בדם, ולחסרונות תזונתיים. לכן, כדאי לשמור על המאזן ולהגביר את הצריכה בבננות במידה סבירה

מנהל פורום תזונה טבעית