שאלה בנושא שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2024 | 17:10 | מאת: סוזן

שלום רב, מבקשת לישאול אם אני מבשלת שיבולת שועל במים כרבע שעה עד עשרים דקות עד שהיא הופכת לדייסה,אני מפסידה את הערך התזונתי? אני משתמשת בשיבולת שועל היותר עבים תודה סוזן

סוזן שלום שיבולת שועל היא מקור מצוין לפחמימות והיא מהווה את מקור האנרגיה העיקרי לגוף. היא גם מכילה סיבים תזונתיים שיכולים לעזור להפחית את רמות הכולסטרול, לווסת את רמות הסוכר בדם ולסייע בעיכול. בנוסף, שיבולת שועל היא מקור מצוין לויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין B, ברזל ואבץ כך שאף אם את מבשלת אותה במים, הערך התזונתי שלה יישמר.

מנהל פורום תזונה טבעית