תה טיבטי *חד פעמי* להורדת נפיחות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/07/2024 | 15:50 | מאת: מ25

היי:) מחר יש לי אירוע והבטן שלי נורא נפוחה ולא יורדת כבר כמה ימים קניתי תה טיבטי *לשימוש חד פעמי* אין לי בעיות משקל ואין ברצוני להשתמש במוצר למטרת הרזייה רק הורדת נפיחות חד פעמים מעולם לא השתמשתי לפניי אז אשמח לדעת האם זה יעזור? כמה כוסות לשתות היום? והאם זה ישפיע עליי גם מחר?

מ25 שלום כמות: מומלץ להתחיל עם כוס אחת ולראות איך הגוף מגיב. אם אין תופעות לוואי, אפשר לשתות עוד כוס אחת בהמשך היום. זמן: כדאי לשתות את התה אחרי הארוחות כדי לסייע בעיכול. השפעה: ההשפעה יכולה להיות מהירה, אך היא משתנה מאדם לאדם. ייתכן שתרגישי הקלה כבר היום, אך ייתכן גם שההשפעה תימשך עד מחר. אם את מרגישה תופעות לוואי כלשהן, כמו כאבי בטן או שלשולים, כדאי להפסיק את השימוש ולפנות לייעוץ רפואי.

מנהל פורום תזונה טבעית