שתיה של אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/07/2024 | 11:16 | מאת: שרי

שלום לאהרון דרעי, רוצה לדעת לגבי שתיה של אבקת קקאו,כמה מרחק של זמן צריך לקחת מארוחה חלבית וגם בשרית ? כדי שלא תהיה בעית ספיגה תודה רבה שרי

שרי שלום ארוחה חלבית: מומלץ להמתין לפחות שעה לאחר ארוחה חלבית לפני שתיית אבקת קקאו. הסיבה לכך היא שהסידן שבמוצרי חלב יכול להפריע לספיגת הברזל שבקקאו. ארוחה בשרית: מומלץ להמתין לפחות שעתיים לאחר ארוחה בשרית לפני שתיית אבקת קקאו. הברזל שבבשר נספג בצורה טובה יותר כאשר הוא לא מתחרה עם מרכיבים אחרים כמו הקקאו. אבקת קקאו עשירה בפוליפנולים, מגנזיום ונוגדי חמצון שיכולים לתרום לבריאות הלב, לשיפור תפקוד המוח ולהפחתת דלקות.

מנהל פורום תזונה טבעית