כפית פסיליום בלילה עם ליטר מים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/07/2024 | 17:49 | מאת: שיר

היי האם ניתן לקחת כל לילה כפית פסיליום וליטר מים כדי למנוע בעיית ספיגה מהמזון ומהויטמנים? יותר נוח לי בלילה תודה רבה

לקיחת פסיליום (סיבים תזונתיים) יכולה לעזור בשיפור העיכול ובמניעת עצירות, אך יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון: ספיגת ויטמינים ומינרלים: פסיליום יכול להשפיע על ספיגת ויטמינים ומינרלים מסוימים אם נלקח בסמוך לארוחות או לתוספי מזון. לכן, מומלץ לקחת אותו לפחות שעה לפני או אחרי ארוחה או תוסף מזון שתיית מים: חשוב לשתות כמות מספקת של מים עם פסיליום כדי למנוע חסימות במערכת העיכול. ליטר מים נשמע כמו כמות מספקת, אך כדאי לוודא שאתה שותה מספיק מים לאורך כל היום זמן נטילה: אם נוח לך יותר לקחת את הפסיליום בלילה, זה בסדר, כל עוד אתה מקפיד על שתיית מים מספקת ומרווח זמן מתאים בין נטילת הפסיליום לארוחות או תוספי מזון אם יש לך בעיות ספיגה או חששות בריאותיים אחרים, כדאי להתייעץ עם רופא או תזונאי כדי לוודא שהפסיליום מתאים לך ולמצבך הבריאותי

מנהל פורום תזונה טבעית