שייק חלבון של חברת הרבלייף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/07/2024 | 07:47 | מאת: חיה

אני רוצה לקנות אבקת חלבון להכנת שייקים מחברת הרבלייף. ברצוני לשלב את זה לדיאטה היומית שלי. שזה כולל: ארוחת בוקר 2 פרוסות לחם עם סלט ירקות וביצה. בצהריים- להוסיף את השייק חלבון. בערב- ארוחה בשרית של מרק ירקות עוף/דג/בשר וירקות. שאלתי: 1. האם התזונה שלי נראית תקינה. 2. האם המשקה הזה בריא, ולא משבש מחזור או מקשה על כניסה להריון. רוצה להדגיש, המחזור שלי לא מסודר בשנה האחרונה, וזה מקשה על כניסה להריון, ככה שאני לא רוצה לקחת סיכון.

חיה שלום שייק חלבון יכול להיות תוספת בריאה לתזונה שלך, אך חשוב לוודא שהוא מתאים לצרכים האישיים שלך. שייקים של הרבלייף מכילים חלבון, ויטמינים ומינרלים, אך כדאי לבדוק את הרכיבים המדויקים ולוודא שאין בהם רכיבים שאת רגישה אליהם. לגבי השפעה על המחזור והכניסה להריון, אין עדויות לכך ששייק חלבון משבש את המחזור או מקשה על כניסה להריון. עם זאת, מכיוון שהמחזור שלך לא מסודר, מומלץ להתייעץ עם רופא /נטורופת שיראה את כל הנתונים הרפואיים שלך ויתאים לך את ההמלצות

מנהל פורום תזונה טבעית