נטילת ליזין עם מעי רגיז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/08/2024 | 11:29 | מאת: שקד

שלום יש לי התקפים של הרפסים לכן אמרו לי לנסות להתחיל לקחת ליזין בנוסף יש לי מעי רגיז, השאלה אם אפשר לקחת את הליזין במצב זה?

שקד שלום תסמונת המעי הרגיש (באנגלית: Irritable Bowel Syndrome - IBS) היא השם שניתן למכלול של תסמינים במערכת העיכול, כמו עצירות ושלשולים לסירוגין, כאבי בטן ונפיחות של הבטן. תסמונת המעי הרגיש אינה מסוכנת, אך יכולה להפריע לאיכות החיים. כדאי להתייעץ עם נטורפט לפי הצורך האישי שלך. כללית, כאשר מדובר בתוסף תזונה, כמו ליזין, כדאי להיות מודעים לכמות הצריכה ולהתייעץ עם מומחה. כמו כן, ישנם מוצרי מדף או תרופות פרוביוטיות שניתן לצרוך ומשפרים את פעילות המעי. כאשר סובלים משלשולים, חשוב לשתות הרבה מים ולאכול מאכלים שיאטו את פעילות המעיים. אני ממליצה להתייעץ לפני התחלת כל תוסף תזונה חדש

מנהל פורום תזונה טבעית