שורש הליקוריץ בכמוסות של סולגאר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/08/2024 | 13:08 | מאת: ענת

שלום ברצוני לקחת שורש הליקוריץ בכמוסות של חברת סולגר עקב כולסטרול גבוה ויש לי שאלות לגבי המוצר 1 האם יעיל להורדת כולסטרול ? 2 יש תופעות לוואי לשורש הליקוריץ ? ולמי אסור לקחת? 3 לכמה זמן אפשר לקחת ללא חשש וכמה כמוסות ביום? 4 נטילה של ליקוריץ יכול לעורר הורמונים לסרטן השד? אשמח אם אזכה לתשובות תודה

ענת שלום אם רוצים טיפול שורש יש צורך באיבחון מדוייק ובהתאם לתת את הטיפול המתאים לא מומלץ לקחת תוסף שעונה על חלק מהסמפטומים ללא ליווי מקצועי .

מנהל פורום תזונה טבעית